Uwaga! Nowe wcielenie Dzidzi P

Dyskusje na temat lokalnych problemów.
Post Reply
Igor
VIP

Uwaga! Nowe wcielenie Dzidzi P

Post by Igor »

Na tym forum pisze tylko jeden pro pisowski kretyn, jeden ale w 3 osobach, tym razem jest to ZBYSZKO. Nowe objawienie znanej nam osoby.
memento
Zdzisława Polak
VIP

Re: Uwaga! Nowe wcielenie Dzidzi P

Post by Zdzisława Polak »

Oj, Igor, Igor i Warcaby puknijcie się w Wasze puste głowy i nie siejcie hejtu, bo to naprawdę beznadziejne co wypisujecie.
Anonimowe opluwanie drugiego człowieka sprawia Wam jak widzę przyjemność, ale jest to nieuczciwe i chamskie. Przestańcie zionąć tym jadem. Proszę nie konfabulować tylko podyskutować ze mną na argumenty i bez żadnej anonimowości jak człowiek z człowiekiem. Wyjdźcie Wy tchórze z ukrycia i powiedzcie co macie do powiedzenia tak jak to robię ja.
Zdzisława Polak
Byly
VIP

Post by Byly »

Też to zauważyłem :lol: Nie pisałem tego wcześniej, bo mimo wszystko żal mi tej pani. Takie mamy aktualnie elity :oops:
Igor
VIP

Post by Igor »

Pani Zdzisławo, jak można z panią dyskutować na argumenty jeżeli wiedzę z historii ma pani na poziomie szkoły podstawowej z czsów komuny (vide wpis o Ukrainie) wiedzę o ekonomii na poziomie ekonomii politycznej socjalizmu, nie rozummie pani pojęcia samorządność i cieszy się pani, że rząd w Warszawie DAŁ pieniądze na drogę w gminie Poraj. Popiera pani władzę, która rządzi jak królowie Sasi połączeni z komunistami. Społeczeństwo ma za idiotów(pytania w referendum) publiczne pieniądze wydaje na partyjne interesy, izoluje nas od Europy wchodząc w idiotyczne sojusze i na dodatek szerzy obyczajowe kołtuństwo.
Myli też pani dwa światy, nicki na forach społecznościowych wymyślono po to, by swobodnie, bez obawy ludzie wypowiadali swoje poglądy, a nie posługiwali się kilkoma nicami, pisząc co myślą, a własnym nazwiskiem, gdy piszą tak by sobie nie zaszkodzić. I jakaż to odwaga?
Pani styl jest bardzo łatwy do identyfikacji, bo tylko jedna osoba na tym forum jest apolegetką tej władzy. Wżarkach Letnisku Zdzisławo nawet "moherowe berety" mają rozum i nie uważają Kaczyńskiego za zbawcę narodu, gdy rzuca im 13-te czy 14-te ochłapy.
Z tego co wiem ma pani wnuki, więc jeżeli chce pani by żyły w normalnym kraju, niech pani chociaż zacznie oglądać inne programy w telewizji niż tylko rządową gadzinówkę.
memento
Marcin
Ekspert

Post by Marcin »

Przecież to oczywiste, że ZP to Zbyszko. Tylko czasem zapomina się przelogować na aktualnie potrzebne konto :lol:

Ewentualnie to ktoś z rodziny..
Marcin
Ekspert

Post by Marcin »

Igor wrote:
28 Aug 2023, 21:44
Pani Zdzisławo, jak można z panią dyskutować na argumenty jeżeli wiedzę z historii ma pani na poziomie szkoły podstawowej z czsów komuny (vide wpis o Ukrainie) wiedzę o ekonomii na poziomie ekonomii politycznej socjalizmu, nie rozummie pani pojęcia samorządność i cieszy się pani, że rząd w Warszawie DAŁ pieniądze na drogę w gminie Poraj. Popiera pani władzę, która rządzi jak królowie Sasi połączeni z komunistami. Społeczeństwo ma za idiotów(pytania w referendum) publiczne pieniądze wydaje na partyjne interesy, izoluje nas od Europy wchodząc w idiotyczne sojusze i na dodatek szerzy obyczajowe kołtuństwo.
Myli też pani dwa światy, nicki na forach społecznościowych wymyślono po to, by swobodnie, bez obawy ludzie wypowiadali swoje poglądy, a nie posługiwali się kilkoma nicami, pisząc co myślą, a własnym nazwiskiem, gdy piszą tak by sobie nie zaszkodzić. I jakaż to odwaga?
Pani styl jest bardzo łatwy do identyfikacji, bo tylko jedna osoba na tym forum jest apolegetką tej władzy. Wżarkach Letnisku Zdzisławo nawet "moherowe berety" mają rozum i nie uważają Kaczyńskiego za zbawcę narodu, gdy rzuca im 13-te czy 14-te ochłapy.
Z tego co wiem ma pani wnuki, więc jeżeli chce pani by żyły w normalnym kraju, niech pani chociaż zacznie oglądać inne programy w telewizji niż tylko rządową gadzinówkę.
Mądrego to dobrze poczytać, brawo.
Post Reply